Modernes Haus mit Gästehaus und toller Aussicht

195 000 €

Ref #: RP5210M

Die Maklerkosten werden vom Verkäufer bezahlt.

Haus zu verkaufen LAROCHEMILLAY 58370 NIEVRE BURGUND

100 m2
2
1
3830 m2
Dieses Haus befindet sich am Rande einer idyllischen historischen Stadt im Süden des Morvan, verfügt über ein Gästehaus und ein Baugrundstück für ein zusätzliches Haus. Es bietet den Komfort eines modernen Hauses, eine Panormaaussicht sowie die Nähe zum jahrhundertealten Schloss von Larochemillay

U komt het zeer goed geïsoleerde huis binnen via de gang, die leidt naar de woonkamer met eetkamer, de keuken, aparte WC en badkamer, de slaapkamer en de studeerkamer, die natuurlijk ook kan worden ingericht als tweede ruime slaapkamer. Alles op dezelfde verdieping. Voor en naast het huis is een terras met een magnifiek uitzicht. Het huis beschikt over een kelderverdieping die los van een opslagruimte en een kleine tweede keuken plaats kan bieden aan drie auto’s. Ook voor de grote automatische garagedeuren is parkeerruimte en daarnaast is er een zeer grote privé parkeerruimte voor bezoekers met plaats voor 10 auto’s.

In de tuin staat een comfortabel ingericht goed geïsoleerd houten gastenhuis. Verder naar achter staat een schuur, met put en wateropvang en ruimte voor grote moestuinen. Aan de andere kan is een groot grasveld, waar een bouwvergunning voor een extra huis op zit. Via een recht van overpad over het terrein erachter, heeft dit perceel een eigen opgang.

Larochemillay is een stadje waarvan de historie terugvoert naar de Keltische tijd. Het kasteel wordt voor het eerst genoemd als het in de tijd van Pepijn de korte, de vader van Karel de grote, wordt verwoest. Het plaatsje kreeg stadsrechten in 1280 en was eens het levendige centrum van de wijde regio. Hoewel het kasteel als vanouds bewoond wordt door een Graaf en Gravin, biedt het plaatsje, naast een Jazz festival, een groot dorpsfeest en een actieve feestvereniging die allerlei evenementen organiseert, niet veel meer dan twee restaurantjes en een postkantoor. Binnen de grenzen van de gemeente ligt ook een deel van de opgravingen van de beroemde stad Bibracte, waar Vercingetorix tot koning der Kelten werd gekozen en waar Julius Caesar in 52 voor christus, nadat bijna alle Kelten waren verslagen, zijn winterverblijf hield en zijn Commentarii de bello Gallico schreef. Hier vindt u ook een modern museum.

Boodschappen doet u in Luzy op 10 kilometer, of wat verder weg in de oude Gallo Romeinse stad Autun.

De Morvan is geliefd bij natuurliefhebbers en dat is niet voor niets. Er zijn eindeloze wandelroutes, terreinfiets- en ruiterroutes en de liefhebbers van planten, bomen, vogels en zoogdieren kunnen hier hun hart ophalen. Enkele wild stromende beekjes doorsnijden het geaccidenteerde landschap. De weilanden zijn met hagen omzoomd. De bossen zijn uitgestrekt. In het voorjaar staan de bermen vol met sleutelbloemen, die eind april worden afgelost door de vele orchideeën. Overdag kunt u genieten van roofvogels, van smelleken tot dwergarend, in de schemering kan het spookachtige geluid van de nachtzwaluw u bekoren en ‘s nachts geniet u van de roep van uilen, van steenuiltje tot oehoe.

Property# RP5210M
Qualität
Räume Anzahl
4
Schlafzimmer
2 Schlafzimmer
Wohnfläche (m²)
100
Grundstückflache (m²)
3830
Kellerfläche (m²)
100
Badezimmer
1
Toiletten
1
Nebengebäudefläche (m²)
60
Baujahr
1950
Umgebung
Umgebung
Dorfrand
Nachbarschaft
freistehend
Andere plus punkten
nette Ausblick
Ausrichtung
Süd
Nächste Bahnhof
Luzy 10 km / TGV Le Creusot 50 km
Bahnhof Entfernung (km.)
50
Nächste Flughafen
Lyon
Flughafen Entfernung
200
Mehr Eigenschaften
Gästehaus
1
Parkplatz, wie viel autos
10
Garage/Stellpatz
3
Aussenausstattung
(Wein) Keller, Felder, Garten, Terrasse, Scheune, Erweiterung möglich, umzaüten Garten, Gemüsegarten
Energie
Heizung
Ölheizung
Abwasseranlage
zentral Abwasseranlage
Other features energy
Brunnen, Wasserquelle, Regenwassersammler, Elektrizität verbunden, Wasser verbunden
Energieausweistyp
(kWh /m2.year)
218
Modernes  Haus mit Gästehaus und toller Aussicht hat einen energieverbrauch von 218 in Kilowatt pro Quadratmeter
Treibhausgase
(kgco2/m2.year)
35
Modernes  Haus mit Gästehaus und toller Aussicht hat einen von 35 CO2-Ausstoß  pro Quadratmeter
Roel Van der Pol

Makler(in) kontaktieren

Roel Van der Pol

Téléphone: +33 (0)670239277
Address: La Rochemillay
Agent commercial Nevers: 789591732
Sud Morvan
Burgund information

  • Schöne Landschaften

  • Reiche Kultur

  • Ganzjährige Aktivitäten

  • Einfacher Zugang

  • Gut definierte Jahreszeiten

  • Renommierte Lebensmittel und edle Weine

mehr sehen
Informationen fragen